FAIL (the browser should render some flash content, not this).


Proglas confectioneaza ferestre si usi din PVC cu geam termopan avand intentia de a livra clientului un produs de calitate superioara la un pret rezonabil. Pentru detalii complete va rugam dati click aici.

Firma noastra garanteaza respectarea termenelor stabilite prin contract pentru montarea produsului finit, precum si punerea la dispozitia clientului a tuturor informatiilor necesare cu privire la exploatarea si intrebuintarea corecta a tamplariei cu geam termopan.

UN CONFORT SUPERIOR!
Stim cat de mult conteaza confortul tau si al familiei tale.

Din 2001 până in prezent, Proglas Impex şi-a îmbunătăţit şi diversificat permanent gama de servicii.
Astfel, azi va oferim...

Servicii de montaj şi execuţie:
Pentru usi şi ferestre PVC sau aluminiu, plase contra insectelor, pereti cortina. Montajul include si demontarea tamplariei vechi.

Transport gratuit
Compania noastra detine mijloacele necesare pentru transportul produselor pana la domiciliul clientului, fara nici un cost suplimentar pentru acesta.

Service şi întreţinere: Clienţilor noştri, le oferim service şi întreţinere pentru orice fel de lucrări de tamplarie PVC şi aluminiu, geam termopan şi alte accesorii atat in perioada de garantie, cat si post- garantie.

Servicii în antrepriză:
Preluăm şi realizăm comenzi pe bază de parteneriat, pentru firme în căutare de subcontractori.

Consultanţă tehnică de specialitate
Personalul nostru specializat va sfatuieste competent in toate problemele privitoare la ferestre, usi, balcoane, de la proiectare si pana la siguranta termo si fono izolatoare, insotindu-va constant atat inainte cat si dupa realizarea lucrarii.

 


Copyright © 2007 Proglas SRL
Despre noi    |   Servicii    |    Produse    |    Cariera|    Sfaturi    |    Avantaje|    Contact